Generell informasjon

Elida Mission Norway

Publisert

Velkommen til Elida Mission.

Elida ble startet i Sverige av Lennart «Tarren» Abrahamsson i 1963. Han var prest / pastor i en Kirke i Kungshamn. Han oppleve å ha lite folk i kirken. Da startet drømmen om det som ble kalt den Seilende Syngende Kirken, hvor han tok kirken ut til folket.

Siden den gang har det blitt mange båter over hele verden. På 1990 tallet hadde vi to Elida båter i Norge, men disse ble etter mange års drift solgt. Denne type organisasjoner finnes derimot i flere andre land. Mange av disse møtes en gang i året på Kings Fleet Conference som i år var hos Shalom i Oskashamn (Svenske østkysten). I 2020 vil Kings Fleet Conference bli i Tyskland. Mer om dette kan du lese under fanen «Kings Fleet».

Vi er noen i Norge som var på Elida den gang Norge drev to båter og som har gått med en visjon og drøm om en gang igjen å få lov til å seile i Norge. Vi ønsker å få kontakt med alle andre som har tanker om båt og misjon i Norge. Det er ikke sikkert de tankene du tenker ligner på våre. Eller du ønsker å være mannskap, men ikke «drive» en organisasjon. Kanskje du kunne tenke deg å hjelpe til slik at en slik organisasjon fikk se dagens lys, men ikke har noen erfaring med båt. Vi har noen tanker om hvordan dette kan se ut. Det kan du lese mer om under fanen «Visjon». Om du deler våre tanker, har andre tanker eller bare ønsker å følge med på hvordan dette går vil vi gjerne holde kontakten med deg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål:

Geir Zachahariassen tlf: +47 41433316 e-mail: geir@elidamission.no

Arne Bech Sørensen tlf: +47 91156238 e-mail: arne@elidamission.no

Please contact us if you need translation or have any questions: Geir Zachariassen phone: +47 41433316 e-mail: geir@elidamission.no or Arne Bech Sørensen phone: +47 91156238 e-mail: arne@elidamission.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *